Menu Sluiten

5s Programma

Safety Science helpt je de veiligheid op je bedrijfsterrein te verbeteren. Veilig werken is de grootste prioriteit van een bedrijf . We helpen je met onze kennis en advies om de noden en behoeften op gebied van veiligheid in te vullen.

Safety Science helpt je de veiligheid op je bedrijfsterrein te verbeteren.

Wij zijn leverancier van alle soorten veiligheidssignalisatie, lockout-tagout materieel voor onderhoud aan technische installaties en de verdeling, installatie en service van Lighthouse label printers. Deze printers laten U toe om eigen labels, etiketten, borden, naamplaatjes, Kyoto labels, leidingmarkering, etc… in meerkleuren op zelfklevend vinyl te printen.

Een 2de tak van ons bedrijf houdt zich bezig met verkoop en installatie van SafeRack producten;

  • Valtrappen met kooien voor valbescherming, voor een veilige toegang en inspectie op tankwagens, vast geïnstalleerd of dmv mobiele trappen, maar ook als Marine Gangway. 
  • Erectastep modulaire platformen, om pijpleidingen, buntwalls of productielijnen te overbruggen, of om makkelijk toegang te verkrijgen tot moeilijk bereikbare posities, al of niet permanent of tijdelijk geïnstalleerd.
  • YellowGate, in de breedte verstelbare valpoortjes, snel en eenvoudig te installeren waar er potentieel val gevaar is, of om directe doorloop af te schermen. 
  • RollAStep, mobiele trappen en werkplatformen. Safety Science staat eveneens in voor de installatie van alle SafeRack producten.

Meer info te vinden op www.safetyscience.be

52153025215302

More info

tags: Signalisatie – Pictogrammen – Veiligheidssignalisatie – Interne Bewegwijzering – Chemische Producten – 

Wenst u meer info over 5s programma kijk dan vlug op https://www.safetyscience.be | 5s Programma

Printing | Signalisatie | Desinfectie | Veiligheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

5s programma

helloatsafetyscience.be labelprinters producten uvc desinfectie signalisatie valpreventie catalogus projecten blog service contact videos selecteer een pagina lean s six sigma wij helpen u uw orde en netheid zichtbaar te maken lean manufacturing is een methode die gericht 5s programma bestellen is op het verbeteren van bedrijfsprocessen. S is een lean manufacturing begrip dat refereert naar japanse woorden sorteren alles wat niet gebruikt wordt moet verdwijnen schikken alles een geschikte vaste plek geven schoonmaken reinigen van vloeren muren en voorwerpen standaardiseren methoden invoeren met behulp van visuele hulpmiddelen systematiseren behoud en continuteit van de gestandaardiseerde procedures de s methode streeft een opgeruimde goed georganiseerde en overzichtelijke werkplek na waar het prettig veilig en efficint werken is kijk hoe onze labelprinters en vloermarkeringstape u hierbij kunnen.

skip to content nederlands english franais veltion home diensten aanpak onze aanpak onze resultaten referenties inzichten publicaties whitepaper de vierde industrile revolutie voor kmo s de fabriek van de toekomst nu vlotte goederendoorstroming leidt tot betere prestaties veltion in de vakpers over ons contact search for search category operational excellence op zoek naar de leanroots reisverslag van onze lean coach op leertrip in japan posted on by thomas onlangs kreeg ik de unieke kans om deel te nemen aan de world class manufacturing tour in japan georganiseerd door het eujapan center. Door terug te gaan naar de oorsprong van lean wilde ik mijn kennis over lean verder verdiepen en dit van zo dicht mogelijk bij de bron. Het werd een boeiende week met bedrijfsbezoeken bij japanse kmo s seminaries gegeven door voormalige toyotamanagers en versch.

De discipline van 5s programma

taal en nl fr linkedin nieuws amp events over ons kalender bookshop home apics lean asem endtoend sc programmas training opties contact home lean submenu iiblc lean certificering lean sensibilisatie games back to overview onze programma s onze opleidingen zijn beschikbaar via verschillende methodes. Bezoek de pagina training opties voor meer informatie. contacteer ons voor meer informatie lean opleidingen bij cimcil klanten stellen steeds hogere eisen qua variteit van het assortiment en van de levertermijnen. Deze situatie eist dat bedrijven beter sneller en goedkoper gaan leveren aan hun klanten Een extra woordje over 5s programma Concurrentieel blijven in een steeds preciezere omgeving is een dagdagelijkse uitdaging. Daarom kunt u of kunnen uw collegas een lean management opleiding overwegen. W.